3/5

 Heii!!

Veider on mõelda, et kauem olen siin olnud kui mul nüüd veel jäänud on. Meie ühisesse vahetusõpilaste gruppi tuli ka Asse organisatsiooni juhilt kiri, et hakkab vanematele saatma infot programmi lõpetamise kohta. Aeg lendab😪

Aga kokkuvõte möödunud kuust:

23.nädal

Kudusin endale valmis kampsuni.😋

Laupäeval käisime lõunatamas ema, õe, ema venna, vanaisa ja vanaemaga. Õhtul tegime õega mänguõhtu ja sõime crispy duck'i (täesti loodan, et sellist asja saab ka Eestist kusagilt😍). 

Pühapäeval käsime ema venna perega mänguväljakul ja hiljem vaatasime meie pool Smurfi filmi. Õhtuks tellisime pitsat (norrakad söövad üllatavalt tihti pitsat) ja emps tellis kogemata rohkem kui oleks pidanud, sest unustas, et paps läks ju Texasesse.

24.nädal

Teisipäeval toimus Leo filmklubi filmiõhtu ja seekord vaatasime filmi "Nattebarn". Pärast filmi tuli rääkima Sverre Kvamme, kes on filmi režissöör ja üks peategelastest. 

Vahepeal tuli ka paps Texsasest tagasi ja tõi meile headparemat.

Nädalavahetuse veetsime taas hyttas. Peamiselt puhkasime, sest ainult kolmekesi läksime. Käisime naabrite pool ja nende hyttast on väga ilus vaade. Õhtuks läks ilm täitsa tormiseks. 

Pühapäeval tuli vanaisa ja tõi vahvleid. Tegime õues vorstikesi ja nautisime päikest.

25.nädal

Koolis toimus Vg2 klassidel kolm päeva innovatsioonilaager. Telia andis meile erinevaid ülesandeid ja viimasel päeval pidime oma ideed neile ka esitama. 

Teisipäeval jäi mu õde koroonasse, mis tähendas, et pidime ennast 5 päeva järjest testima, kuid isolatsioonis olema ei pidanud. Norras tuleb uute reeglite järgi vaid 4 päeva karantiinis olla ning kui sul sümptomeid ei ole, siis oled taas vaba.

Laupäeval sain kokku seitsme teise vahetusõpilasega, kellest 3 tulid alles jaanuaris vahetusaastale. Jalutasime Vigeland'i pargis, kuhu ka mina esimest korda sattusin, kuigi elan Oslos. Käisime söömas ja ka ooperimaja katusel, mis oli täiesti jäine ehk tee sinna üles oli paras seiklus.

Pühapäeval käisime õe, empsi ja vennaga bowlingut mängimas ning Itaalia restoranis, kus millegi pärast pastat polnud. Isa läks viieks päevaks töökaaslastega hyttasse ning sellepärast ta meiega ei liitunud. Õhtul küpsetasime sokolaadi ja juusturulle. Minu imestuseks pole Norras kusagil juusturulle, mis on mu totaalselt lemmikud nii, et pidin neid ise tegema.

26.nädal

Teisipäeval kestis mu koolipäev vaid 25 minutit, sest meil oli suuline töö. Olin esimeses grupis ja peale seda olime vabad. Läksin Deichmani raamatukokku, mis on ka Oslo vaatamisväärsus just selle suuruse ja vaate pärast. Õppisin seal ning hiljem läksin trenni, see kord metrooga, millega Norras varem sõitnud polnudki.

Kolmapäeval oli koolis meil klassilõuna ehk kõigile jagati sööklas baguette, mängisime kaarte ja kahooti. 

Kolmapäeval sai koroona ema kätte ja reedel isa. Kuna nädalavahetusel teised ennast ravisid siis läksin jalutama, mis lõpuks 12km osutuks. Jalutasin läbi saared, kuhu veel jõudnud polnud. Kuna ilm oli pigem pilvine, siis polnud õnneks ka palju rahvast.

Pühapaeval oli Norras emadepäev ja küpsetasin pavlovat. Nägin küll selle südamekujuliseks tegemisega vaeva😆

27.nädal

Teisipäeval sai vend koroona ehk mina olen veel viimane, kelleni külge pole hakanud. 

Kolmapäeval kaisime empsiga Tora sünnipaeval, mis jäi jaanuari alguses koroona tõttu ära.

Neljapäeval läksime sõbrannadega Camilla juurde, kellega ka uisutamas käisime.

... 

Lõpuks hakkas meil ka vaheaeg ning lähme nädalaks hyttasse.💓💓

...

Ja lõputud päikseseloojangud, Oslos on ka virmalisi näha olnud, aga meie pole veel kahjuks neid silmanud😞

Beste ønsker!
Simona
💗

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Viimane postitus ja vahetusaasta Norras ongi purgis!!

9/10

2/5 on läbi?!!