Kolmas kuu

 Heiii!!

Järjekordne möödunud kuu, järjekordne blogipostitus😉

Üheksas nädal

15.oktoober tuli õesõbranna meie poole ning tegime burgereid ja küpsetasime muffineid.

17.oktoober käisime Oslo suurimas kinos James Bondi filmi vaatamas koos peresõpradega. Pildil on saali lagi😮

Kümnes nädal

Minuni taas pakk Eestist. Talveriided ja palju Eesti sokolaadi😄

19.oktoober tuli esimene törts lund.

Nädalavahetusel olid meie juures ema vennalapsed ning käisime kinos, muidugi mänguväljakul ja vanavanemate juures vahvleid söömas. Pühapäeval toimus ka kirbukas, kuhu üldiselt kõik oma üleliigsed asjad viivad ja saadud tulu annetatakse heategevuseks.

11.nädal

27.oktoober käisime sellisel pop-up jungle'is, kus oli hästi palju taimi ning muidugi ei läinud me tühjade kätega koju. A, ja tänaval filmiti ka jõulureklaame juba.

Kuna oli Halloweeni nädal, siis koolis jagati komme ja samuti kaunistused olid üles pandud.

Laupäeval külastasime Oslo Motorshow'd😎. Ka minu jaoks oli aasta alguses üllatuseks, et pere meespool on autohuvilised, sest enda tutvustusse ma seda kuhugi ei kirjutanud, aga vot see on puhas juhus, et ka autod on meie ühine huvi.

Pühapäeval kutsusid õesõbrannad meid Halloweeni peole, sõime ja vaatasime filmi.

12.nädal

Kolmapäeval käisin shoppamas. Kuna pühapäeviti on siin poed kinni, mis tähendab, et linn on laupäeval rahvast täis, on kõige mõttekam käia nädala sees.

6.novembril käisime õe ja emaga söömas ja linna peal. Õhtul olime õega kahekesi kodus, sõime crispy duck'i ja vaatasime Norra Maskis Lauljat.

13.nädal

Kuna mu empsi hobiks on kudumine, siis otsustasin ka ise sellega alustada ja sain oma esimese vesti valmis.

Nädalavahetusel sain nelja vahetusõpilasega Oslos kokku. Üks oli Prantsusmaalt, teine Saksamaalt, kolmas Hollandist ning neljas Californiast ehk ülemaailma. 

Pühapäeval oli isadepäev, käisime vanavanemate juures ning kuna ema venna lapsed olid ka, läksime mänguväljakule ja pidasime jalgpalli matchi maha.

...

Minu kool osaleb Erasmus+ programmis ja tänu sellele on meie 12-liikmelisel grupil võimalus Märtsis minna Taani ning Mais Poola seoses selle projektiga, mille teemaks sellel aastal on võidelda müraga meie ümber.

Nädala sees käin koolis nagu ikka ja 4x trennis (1x kickbox, 2x jõusaalis, 1x tennises).

Norra keel edeneb, vanemad proovivad minuga norra keeles rääkida ning vaatan norra keelseid seriaale, mis oli ka teiste poolt hea soovitus.

Beste ønsker!
Simona
💗

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Viimane postitus ja vahetusaasta Norras ongi purgis!!

9/10

2/5 on läbi?!!